Illustration for article titled Az Új Társadalmi Szalon és a sötét, depressziós szarevő finnek.

THE TRUTH ABOUT OUR FINNISH RELATIVES IN THE NORTH... 
Extensive studies have revealed how did the ancestors of the Finns and Hungarians become separated. The ancestors of the Finns and Hungarians migrated along the Urals as one people until the road forked. Two great board with runic script stood there displaying:
NORTH 
f......g cold, s..t weather, darkness, bad food, guaranteed depression
SOUTH 
sunny, beautiful weather, delicious wines, roasted meat, Fradi, hot chicks
Legend has it that those, who could read, became the Hungarians. 
(: we love you Finnland :)

Advertisement

—————————-

Csodálatos gyöngyszem a Friends of Hungary facebook page, melyet az Új Társadalmi Szalont üzemeltető Új Társadalom Intézet Alapítvány működtet.

Az Alapítvány célja, hogy megőrizze és terjessze a magyarság kulturális örökségét Magyarországon és az Európai Unióban. Célja, hogy támogassa a magyar keresztény-szellemiségű fiatalság integrációját Európa vezető kulturális és társadalmi áramlataiba, ezáltal elősegítve az európai kultúrák találkozását, a kultúrák között párbeszédet, amely eredményeképpen egy új, a nemzeti identitást kiegészítő, európai identitástudatot alakítson ki. Célja továbbá, hogy kulturális integráció során a Kárpát-medence környezeti örökségét bemutassa, és ezáltal annak megóvását elősegítse. Az Alapítvány hosszú távú célja, hogy a fenti célok megvalósítását egy Intézet keretei között valósítsa meg. 

Tehát a Harrach Pétert kuratóriumi tagként felmutató alapítvány a keresztény szellemiség és az európai integráció jegyében az északi rokonokat a következő jelzőkkel hozza közelebb az érdeklődőkhöz: kibaszott hideg, szar időjárás, szar kaja, sötétség és garantált depresszió.Ugyanitt persze lehet olvasni arról is,  hogy a SPAR-os olcsótészta sokkal olcsóbb az osztrákoknál, mint nálunk. És természetesen a Békemenet kitüntetése is szóba került a sok fiatalos, progresszív kisszínes között.

Share This Story

Get our newsletter